Agrofóliák és talajtakarófóliák

PLASTIKA KRITIS - Az egyetlen mezőgazdasági fóliagyártó, aki fóliáihoz saját előállítású és fejlesztésű adalék és mesterkeveréket (UV, IR, Thermo, Anti-drip, Anti-mist, stb) alkalmaz, amelyek a termékek különleges tulajdonságait biztosítják. Metalocen mesterkeverékek használata eredményezi a SZUPERERŐS FÓLIÁK gyártását és forgalmazását. Egyedi méretek: szélesség max 16 m és hossz a megrendelő igénye alapján.

PLASTIKA KRITIS fóliái a különböző mezőgazdasági igényeknek megfelelően gyárt:
- Növényházi takarófólia akár 9-10 szezonos élettartam 57 hó garanciával Magyarországon
• Alacsony-alagút fólia
• Mulcsfólia, síkfólia több színben és szélességben (fekete, átlátszó, barna, fekete-fehér, ezüst-fekete)
• Talajfedő „Fekete-fehér” fólia hidrokúltúrás termesztőknek
• Belső-energia fólia „EnergyScreen“

KRITIFIL® fóliák a hosszú élettartam, kiváló szilárdság és magas fényáteresztés képességét egyesítik más opcionális tulajdonságokkal, amelyekkel a fólia aktívan hozzájárul a növényvédelemhez, a növekedéshez és a magasabb terméshozam javításához.

Mobirise
Szélerő, szélnyomás

SZUPERERÖS fóliák új generációja, speciális, nagy szilárdságú polimerek felhasználásával. Nagyobb biztonságot nyújtanak olyan területeken ahol nagyon erős szél léphet fel.Továbbá gazdaságossabbak, mivel kisebb vastagságban előállítva is nagyobb szilárdságot nyújtanak mint a hagyományos fóliák.

Mobirise
Termikus hatás

A PLASTIKA KRITIS speciális termikus fóliái EVA és infravörös adalékanyagok kombinációját tartalmazzák fóliarétegekben, melyek elnyelik az infravörös sugárzást és csökkentik az éjszakai hőveszteséget.

Mobirise
Fényáteresztés

A magas fényáteresztés elengedhetetlen a növénynövekedéshez. A gyártásban szerzett tapasztalat, a berendezések minősége és az anyagválasztás garantálja a PLASTIKA KRITIS fóliák maximális fényáteresztő képességét.

Mobirise


Fényszórás - fénydiffúzió

Legmagasabb értékek a fóliák között (23% felett). Ma már általánosan elfogadott, hogy a szórt fény pozitív hatással van a növények növekedésére. Az árnyékolás hatását a szórt fény csökkenti, biztosítja a fény egyenletes eloszlását a fóliaházban úgy, hogy még a növény alsó részeit is eléri és megakadályozza az égések kialakulását, valamint enyhe hűsítö hatást biztosít.

Mobirise


Anti-dripp, csepmentes

A víz lecsapódása miatt képződő cseppek negatívan befolyásolják a növények minőségét és növekedését, mivel 15-30%-kal csökkentik a fényáteresztést ezzel fokozva egyes betegségek előfordulását.  A PLASTIKA KRITIS különleges adalékanyagokat tartalmazó "cseppmentes" fóliákat gyárt, amelyek megszüntetik a cseppképződést, helyette egy összefüggő, vékony vízréteget hoznak létre a fólia belső felületén.

Mobirise


Cooling - fóliák

PLASTIKA KRITIS speciális típusú fóliákat kínál, amelyek visszaverik és / vagy elnyelik a közeli infravörös (NIR) sugárzás azon részét, amely a Nap színképében a legtöbb belépő hőt hordozzák nappali körülmények között és amely sugárzás egyébként használhatatlan a növények növekedésében, így csökkentve a hőt a növényházon belül a nap folyamán. Kimutatták, hogy minél nagyobb a külső hőmérséklet, annál nagyobb az a hőmérséklet különbség, amit a "Cooling" fóliák használatával elérhető.

Mobirise
Anti - mist efekt (párásodás)

Annak érdekében, hogy a cseppmentes fóliákat minden előnyükkel együtt lehessen használni anélkül, hogy tartani kelljen a képződő köd miatt, a PLASTIKA KRITIS speciális párásodás elleni védelemmel ellátott cseppmentes fóliákat fejlesztett ki.

SCHETELIG Hungária Kft.

Cím:
2040 Budaörs, Pipacs u. 27/a
Iroda:
2040 Budaörs, Budapesti út 85.

Mobirise.com