Agrofóliák és talajtakarófóliák

Az egyetlen mezőgazdasági fólia gyártó, aki fóliáihoz saját előállítású és fejlesztésű adalék és mesterkeverékeket (UV, IR, thermo, anti-csepp, anti-köd, stb) alkalmaz, amelyek a termékek különleges tulajdonságait biztosítják. Metalocen mesterkeverékek használata eredményezi a SZUPERKEMÉNY FÓLIÁK gyártását és forgalmazását. Egyedi méretek: szélesség max 16 m és hossz a megrendelő igénye alapján.

PLASTIKA KRITIS 3-rétegű fóliái a különböző mezőgazdasági igényeknek megfelelően gyárt:
Növényházi takarófólia akár 8 szezonos életteartam 57 hó garanciával Magyarországon
Alacsony-alagút fólia
Mulcsfólia, síkfólia több színben és szélességben (fekete, átlátszó, barna, fekete-fehér, ezüst-fekete)
Talajfedő „Fekete-fehér” fólia hidrokúltúrás termesztőknek
Belső-energia fólia „EnergyScreen“

PLASTIKA KRITIS fóliák a termesztésre szabott fóliák az adott követelményeknek megfelelően minden termesztési és felhasználási területre.
KRITIFIL® fólia jellemzője a hosszú élettartam, szilárdság és nagy fényáteresztő opcionális tulajdonság, amelyekkel a fólia aktívan hozzájárul a növényvédelemhez, a növekedéshez és a termelékenység javulásához.

Mobirise
Szélerő, szélnyomás

Új generációs SZUPER-KEMÉNY fólia. A fóliák további biztonságot nyújtanak olyan területeken, ahol nagyon erős szél léphet fel, illetve az éghajlatváltozás káros hatásait tompíthatják. Szakadási és nyúlási szilárdság, valamint a szúrási szilárdság 50-100 % magasabb. 90 kg/m2 hótartás.

Mobirise
Termikus hatás

PLASTIKA KRITIS által kínált speciális 3 rétegű termikus fóliák, EVA és Infra-Red adalékanyagokkal kombinált 3 rétegű fólia szerkezetűek, melyek elnyelik az infravörös sugárzást és csökkentik a hőveszteséget az éjszakák folyamán. 3-4 C fokkal magasabb hőmérséklet.

Mobirise
Fényáteresztés

Nagy fényáteresztő képesség elengedhetetlen a növények növekedéséhez (90% felett). A 40 éves tapasztalat a gyártásban, a minőségi berendezések és a felhasznált anyagok biztosítják a PLASTIKA KRITIS fóliák maximális fényáteresztő képességét.

Mobirise
Fényszórás - fénydiffúzió

Legmagasabb értékek a fóliák között (23% felett). Ma már általánosan elfogadott, hogy a szórt fény pozitív hatással van a növények növekedésére. Az árnyékolás hatását a szórt fény csökkenti, biztosítja a fény egyenletes eloszlását a fóliaházban úgy, hogy még a növény alsó részeit is eléri és megakadályozza az égések kialakulását, valamint mérsékelt hűtő hatást biztosít.

Mobirise
Anti-dripp, csepmentes

PLASTIKA KRITIS "Anti-dripp" tulajdonsággal rendelkező fóliái speciális adalék anyagokkal készülnek. A különleges adalékanyagok megakadályozzák a fólia felületén a lecsapódó pára cseppképződését valamint elősegítik, hogy a pára egy vékony, összefüggő rétegben víz formájában fusson le a fólia oldalán. A vízcseppek vírusokat tartalmazhatnak, valamint akár 20 % fényt visszatükrözhetnek.

Mobirise
Cooling - fóliák

PLASTIKA KRITIS ajánl speciális típusú fóliákat, amelyek tükrözik és / vagy elnyelik a közeli infravörös (NIR) sugárzás azon részét, amely a Nap színképében a legtöbb belépő hőt hordozzák nappali körülmények között és amely sugárzás egyébként használhatatlan a növények növekedésében, így csökkentve a hőt a növényházon belül a nap folyamán. Kimutatták, hogy minél nagyobb a külső hőmérséklet, annál nagyobb az a hőmérséklet különbség, amit a "Cooling" fóliák használatával elérhető.

Mobirise
Anti - köd efekt

Annak érdekében, hogy az anti-dripp fóliák , minden előnyét kihasználhassuk, anélkül, hogy a tartani kelljen a köd képződésétől a PLASTIKA KRITIS kifejlesztett az „anti-dripp” fóliákhoz egy speciális anti-köd hatást, amely csökkenti vagy megakadályozza a köd képződését.

SCHETELIG Hungária Kft.

Cím:
2040 Budaörs, Pipacs u. 27/a
Iroda:
2040 Budaörs, Budapesti út 85.

Drag and Drop Website Builder