Mobirise
FÉNY

Köszönhetően a magas ív és oszlopközöknek (2,5 - 3 méter), a fóliaházak legtöbb fénnyel rendelkeznek a piacon. A gótikus tetőforma (27 fok) lehetővé teszi a fény maximális szögben való beérkezését, ami növeli az üvegházhatást és a hasznos fény mennyiségét.

Mobirise
LÉGTÖMEG

A magas vápa (akár 6 m) és a kiemelt gótikus ívek (3,7 m), valamint a maximális 12,8 m hajószélesség a legnagyobb légmennyiséget eredményezi négyzetméterenként, miközben így még stabilabb és könnyebben ellenőrizhető a belső klíma. Nagyobb légtömeg magasabb hőtárolókapacítást eredményez.

Mobirise
SZIGETELÉS

A dupla rétegű, felfújt fóliával épített termesztő ház – jobb hőszigetelés – hosszabb élettartam a fóliák használata során.

Mobirise
KONDENZVÍZ KEZELÉSE

A nedvesség és a kondenzvíz a RICHEL fóliaházban ellenőrzés alatt állnak, szorosan együttműködve partnereinkkel és ügyfeleinkkel, megterveztük a kondenzált víz gyűjtőrendszerét. Eredménye a RICHEL fóliaházakban a kondenz víz cseppek nagy része összegyűjtésre kerül. A gótikus tető biztosítja, hogy nincs horizontális tetőfelület, valamint a tetőkiemelés biztosítja, a kondenzviz belcső cseppenésének akadályozását. (12,8 m model) A gótikus tető biztosítja, hogy nincs horizontális tetőfelület, valamint a tetőkiemelés biztosítja.

Mobirise
LÉGCSERE, SZELLŐZÉS

A tetőszellőzést úgy tervezték, hogy a fóliaház tetőszerkezetének egyik vagy mindkét oldalán helyezkedik el hosszanti irányban. A szellőztető ablakok a növényház egész hosszában nyílnak.

Mobirise
ROBUSZTUS SZERKEZET - OV 90

2013.-ban szigorított EN 1301 szabvány feltételeknek megfelel. Az ívek 90 miliméteres átmérőjű ovális csőelemekből épülnek, amelyeknek köszönhetően egyedülálló terhelhetőséggel rendelkeznek a piacon. OV 90 szerkezet 2,3-szer erősebb, mint a OV 60 konstrukció.

Mobirise
VÁPACSATORNA

A csatorna elemeknek szintén merevítő funkciójuk van, ugyanis a speciálisan megtervezett és előregyártott elemeket ráemelik az oszlopokra és az ívtartó idommal együtt rögzítik. 12,8 m széles növényházak szélesebb vápacsatornával készülnek.

Mobirise
RICHEL KLIPPEK

A fólia rögzítése a végfalakon , a gerincen és az oldalfalakon is Richel Klippek segítségével történik. A fólia rögzítésre a rögzítő klippek a Richel cég szabadalma, elsőként alkalmazva a növényházakon.

Mobirise
LAKKOZOTT FÉMFELÜLET

Richel cég egyedüliként a világon alkalmazza a tartóoszlopokon használt speciális, átlátszó lakkozott felületet a hagyományos festéssel szemben. A lakkozás sokkal tartósabb a galvanizált felület pedig sokkal hosszabb ideig ellenáll a rozsdásodással szemben. A lakkréteg 2,5-szer ellenállóbbá teszi az acélt a fehér és a vörös rozsda ellen.

Mobirise
A SZERKEZET ELEMEK MINŐSÉGE

A szerkezet minősége elengedhetetlen a hó és szél szembeni ellenálló képesség szempontjából.A tartozékok és az összekötő elemek a legnagyobb gondossággal lettek tervezve és méretezve, valamint szigorú feltételek mellett, valós körülmények között tesztelték. A rögzítő csavarok hatszor ellenállóbbak a vörös és fehér rozsda ellen.

SCHETELIG Hungária Kft.

Cím:
2040 Budaörs, Pipacs u. 27/a
Iroda:
2040 Budaörs, Budapesti út 85.

AI Website Generator